Top Color:
Main Color:
Bottom Color:

Hva og hvor

I 2012 etablerte jeg Mediateksten, og da som et enkeltmannsforetak. Jeg tar oppdrag for nyhetsmedia, fagblad og magasiner i hele Midt-Norge. Firmaet er lokalisert på Tanem i Klæbu kommune – fem minutter fra sørlig kommunegrense Trondheim. Derfra er det kort vei til oppdrag i hele regionen.


 

Faste, konkurransedyktige priser

Foreløpig, uforpliktende tilbud inneholder forslag til vinkling og oversikt over stofflevering. Hva som leveres når og til hvilken pris.

Forpliktende tilbud inneholder antall bilder, tekstmengde og leveringstidspunkt. Research, annet forarbeid og kjørekostnader er inkludert i alle tilbud. Eventuelle kostnadsforbehold går frem av tilbudet.


 

Høy kvalitet

Stofflevering inneholder korrekturlest tekst og høyoppløselige, redigerte bilder med bildetekster. Med et bredt interessefelt og fokus på å levere saker med et levende språk, kan oppdragsgiver forvente gode resultater.

Alt journalistisk arbeid utføres ut fra Vær Varsom-plakaten til Norsk Presseforbund.


 

Fra sportsansvarlig i lokalavis til landsdekkende magasin

I oktober 2013 startet jeg som sportsansvarlig i lokalavisa KlæbuPosten. Jeg har levert artikler til avisen siden sommeren 2012. Tilknytningen til avisa har vært gjennom en fast deltids frilans-avtale frem til januar 2017. Avisa ble da omorganisert, og hovedeier tok selv over sports-segmentet. Arbeidet i avisa var naturlig nok mest innen idrett og sport, men jeg leverte også innen andre sjangere etter behov - nyheter, politikk, kultur og økonomi.

Sommeren 2017 hadde jeg et oppdrag for Vi Menn, et magasin i Egmontgruppen, og har i høst fått oppdrag fra Foreldre & barn, også et magasin i Egmontgruppen.

 

Mediateksten

Merethe Willassen

Smedbakken 4

7549 Tanem


Mobil: 

909 48 494

Epost: 

mediateksten@gmail.com

 

Levert arbeid til:

Foreldre & barn
Vi Menn
KlæbuPosten
LA Verran-Namdalseid
Ranheimavisa
Selbyggen
Sorgenfri

Alt materiale produsert av Mediateksten 

er opphavsrettsbeskyttet.

Bilderesultat for facebook logo Flere foto og artikler på FB

  

   

 

Medlem av Norsk Journalistlag 

og har pressekort.